Klik Hier Om Terug Te Gaan

U bent terechtgekomen op de Pim Fortuyn pagina, alles wat hier staat werd hoofdzakelijk voor zijn dood gemaakt, we konden het u niet onthouden... Als u er vroeger wel mee kon lachen en nu niet meer, zap u dan ribbedebie... Kijk jongens en meisjes, wat er gebeurd is, is heel erg, maar lijkenpikkerij is dit ook niet, slechts een verzameling van ongein...

Werken bij al-Qaida? Het kan!! Klik hier!

 

 

Pim's Kersentaart

Den Haag - Pim Fortuyn, u allen welbekend, heeft vandaag geproefd van een heerlijke kersentaart (gevuld met kots en kak, volgens Pim's advocaat). Ze werd hem door Osama bin Laden naar zijn kop gegooid. Osama is namelijk razend op Pimmie omdat die de liefde heeft bedreven met George W. Bush. "Dat hadden we niet afgesproken", vertelde Osama aan onze journalist André Panda in een exclusief interview. Osama voegde er nog aan toe dat, als hij het nog één keer riskeert, er nog wel wat anders kan gebeuren... Mogelijkheden genoeg!

Lees hier Pim's brief

 

 

Fortuyn Bekent!

In een exclusief interview met onze sterreporter Filipke Somers, heeft Pim Fortuyn toegegeven dat zijn drijfveer te wijten is aan zijn klein pietje; erger nog, het ding staat in een boog. Het 3 centimeter lange kleinood wijst duidelijk naar rechts, vandaar zijn voorkeur. Ook Bush bevestigt het verhaal van zijn gaylover. Op de vraag of hij al dan niet op zijn broek zeikt wilde hij niet antwoorden.

Lees hier Pim's brief

 

 

Wijlen Pim Laden

Wanted For Cake

 

 

 

Voor Pim's dood bracht Planet Internet Nederland een Flashreeks uit; interviews met "president Pim Fortuyn", direct na de moord werden ze van hun site verwijderd... gelukkig waren wij zo verstandig om ze op te slaan... tenminste we hebben er zeven... zijn er meer? Geen idee... als u ze hebt... osama@osama.be... in ieder geval... klik en gier u te pletter...

Pim Fortuyn 1

Pim Fortuyn 2

Pim Fortuyn 3

Pim Fortuyn 4

Pim Fortuyn 5

Pim Fortuyn 6

Pim Fortuyn 7

 

 

Pim-flash!

Het Pim-taartenspel

Het Pim-lied

Toespraak Pim

 

 

 

Op De Troon


Pim Fortuyn, Osama bin Laden en de Queen mum staan voor de troon van God. God kijkt ze aan en zegt: "Voordat jullie de hemel in mogen of een plaats naast mij in mogen nemen, moeten jullie eerst vertellen waar jullie in geloven." Eerst is het aan de Queen mum. Zij kijkt God in de ogen en zegt:"Ik geloof dat politiek onmisbaar voor de democratie is, politiek brengt zoveel mensen zoveel goeds. Ik heb mijn leven gewijd aan het bedrijven ervan om alle mensen te helpen". God kijkt op en biedt de Queen mum een plaats links naast hem aan. Dan is het de beurt aan Osama. Osama recht zijn rug en zegt:"Ik geloof dat moed, eer en passie de 'fundamentele' dingen in het leven zijn en ik heb mijn hele leven deze drie 'fundamenten' nagestreefd". God, duidelijk onder de indruk door Osama`s speech biedt hem een plaats aan zijn rechterhand aan. Uiteindelijk komt God bij Pim Fortuyn terecht en vraagt ook hem:"Waar gelooft u in, meneer Fortuyn?" Ik geloof", zegt Fortuyn, "dat u in mijn stoel zit."

 

 

 

 Gemaakt door Koeno

 

 

BACK TO OSAMA

Osama.be is a registered trademark of Osama Holdings Inc. Osama.be is a trademark of al-Qaida Parody Holdings Inc. Copyright 2001 -2014 Taliban Holdings Inc. All rights reserved.